Esküvői trendek


Hogyan alakulnak az esküvői trendek?

A cikk végén ajándékkal kedveskedünk Neked!

Vannak párok, akik már a nagy nap előtti évben elkezdik szervezni az esküvőjüket, vannak akik csak a szezon előtti tavasszal állnak neki. Bevallom én az első variációt részesítem előnyben. Viszont ez azzal is jár, hogy néhány szolgáltatást, kiegészítőt, trendet csak az utolsó pillanatban vesznek észre, pont azért, mert gyorsan változnak. Nos, hogy Te ne járj így, összeszedtem Neked néhány mostanában divatos szokást, kiegészítő szolgáltatást.

1. Több napos esküvő

Na de nem úgy, ahogyan azt szíved mélyén Te is szeretnéd! Csak a polgári és/vagy templomi szertartást egy nappal korábban tartják meg. Pénteken esküvő, szombaton buli! Ennek igazán egyszerű oka van: nem szeretnének rohanni a lagzi napján, megmentik magukat a fölösleges stressztől, ami aznap a vállukra nehezedik és emiatt esetleg kimerülnek mire a bulira kerül a sor. Igaz ez több öltözéssel is jár…. de hát kinek a vörös, kinek a barna. Itt jegyezném meg, hogy ugyanezen okra hivatkozva érdemes a kreatív fotózást is másik napra tervezni.

2. Játék a színekkel

Manapság a semleges és visszafogott színek teljesen kihaltak az esküvőkről. Egyre többen mernek bevállalósabb, színes esküvői témát választani például a dekorral, a koszorúslány ruhákkal és akár a virágokkal is. Légy bátor! Kísérletezz a színekkel!  A Pantone szakértői jó mélyen belenéztek a varázsgömbjükbe, és azt látták, hogy a 2024-es évet egy könnyű, gyümölcsös, barackos árnyalat, a Peach Fuzz (barackpihe) határozza majd meg.

3. Hideg szikraszökőkút

Egyre menőbbek a látványos bevonulások és nyitótáncok. Míg régen a csillagszóróval táncolt gyertyafény keringő hódított, manapság inkább a hideg szikraszökőkúttal váltanak ki hasonló élményt. Igazán látványos és ami nagyon fontos, hogy teljesen biztonságos. Egyáltalán nem tűzveszélyes, aminek a helyszínek kifejezetten örülnek. Nem túl gazdaságos egy leégett étteremmel zárni a lagzit.

4. Telefonos Vendégkönyvek

Mindenképpen ajánlott vendégkönyvet biztosítanod a vendégeidnek az esküvődön. Akkor már csináld profin és az aktuális trendeknek megfelelően használj Telefonos Vendégkönyvet! Lehetővé teszik, hogy a násznép szívből szóló üzeneteket és jókívánságokat hagyjanak Neked hangüzenet formájában. A vendégek kiválóan szórakoznak közben, Ti pedig eszmei értékű emlékekkel gazdagodtok. Ma már több fajtából is válogathattok, így biztosan megtalálod a stílusban hozzád legközelebb állót.

Összegezve tehát, rohanó mindennapjainkban érdemes mindig naprakésznek lenned ha esküvő előtt állsz. Ha úgy érzed már az elején elvesztél, érdemes fontolóra venned, hogy esküvőszervező segítségét kéred!

Ajándékként összeszedtük számodra, melyik szolgáltatókkal érdemes együttműködnöd, ha TRENDI esküvőt szeretnél:

Tökéletes esküvői dekoráció: Vintagedekor-Provence Esküvő

Hideg szikraszökőkút: TeBulid Dj csapat

A legjobb esküvőszervező: Wedding with Tina

Telefonos vendégkönyvet pedig válassz egyre bővülő kínálatunkból!

Kattints és bérelj!

<- Vissza a tudástárba