Vendégkönyv kisokos


Nézzük meg mi a különbség a hagyományos és a telefonos vendégkönyv között

Ha hiszed ha nem, az esküvői vendégkönyv csak pár évvel ezelőtt lett nagy divat az esküvőkön. Ma már több formája is megtalálható a piacon, legyen szó hagyományos papír alapúról vagy a kreatívabb fa formájúról, esetleg a bedobós fajtáról. A célja mindnek ugyanaz: a vendégek valamilyen úton-módon üzenetet, jókívánságot, tanácsot fogalmazhatnak meg az újdonsült házasoknak.

A legtöbb esetben olyan vendégkönyvet választanak a párok, amit utána közös otthonukban egy központi helyre helyezhetnek, hogy minden nap emlékezhessenek közös életük meghatározó napjára. Ez mindenképpen a hagyományos vendégkönyv pozitívumának számít, de nézzük meg miben másabb ennél egy Telefonos Vendégkönyv.

Működése az előbb említett társaival szemben kicsit másabb. Itt nem kézzel írott, hanem hang alapú üzeneteket hagynak a vendégek. Teszik ezt egy kreatív megoldás segítségével, egy átalakított retro telefonnal. Működése talán még egyszerűbb is, mint más vendégkönyveké: felemelik a kagylót, meghallgatják az üdvözlő üzenetet amit az ifjú pár rögzített előzetesen és az elhangzott sípszó után elmondják az üzenetüket. Ebben segítségükbe szolgálnak különféle kérdéskártyák, amik használatával kreatívabban tudják megfogalmazni mondandójukat.

Az így rögzített üzeneteknek több előnyük is felsorolható:

– Ha van videós az esküvődön érdemes felhasználni ezekből a hanganyagokból is a készülő videóba

– A telefon rögzíti a háttérhangokat is működés közben. Így teljesen átélhető a nagy nap hangulata visszahallgatáskor

– Hang alapú üzenetekkel sokkal könnyebben közvetíthetőek az érzelmek, hangsúlyok.

– Az idő múlik, senki nem lesz fiatalabb. Hosszú évek múltán szeretteink hangüzenetei felértékelődnek.

+1 személyes kedvencem:  kisgyermekednek megmutatni az esküvődön készült hanganyagokat amikor nagyobb lesz szerintem baromi menő!

Fontos megemlíteni, hogy a különböző vendégkönyv típusok nagyon jól megférnek egymás mellett az esküvőkön. Nem törvényszerű, hogy csak egy fajtát biztosítasz a vendégeidnek. Sőt! Érdemes több lehetőséget kínálni nekik. Lehet, hogy van aki szégyenlős….

 

Nincs más hátra, minthogy Te is válassz egy Telefonos Vendégkönyvet az esküvődre minél hamarabb! Szerencsére nálunk 7 stílust is megtalálsz! Kattints ide, hogy megnézhesd őket!

<- Vissza a tudástárba